Auchan akciós újság

Az Auchan hetente jelentet meg akciós újságokat, amelyek az üzletpolcok mellett szórólapok formájában jutnak el a lakossághoz.

A francia vállalat már 20 éve van jelen a magyar piacon, termékei palettáján a napi élelmiszer szükséglet mellett háztartási cikkek, elektronikai cikkek, ruházati termékek széles választéka érhető el.

Az igényes megjelenésű akciós újságok külön katalógust tartalmaznak az Auchan üzletek, és az Auchan hipermarketek és szupermarketek vásárlói részére. A tematikus szerkesztés lehetővé teszi, hogy a vásárlók a háztartás szükségleteinek megfelelő praktikus takarékos bevásárlást végezzenek el, az Auchan kiváló és kedvező áru választékából.

A katalógusok a termékek megnevezése mellett jelölik az áruházlánc 3 kategóriába sorolt saját márkás termékkínálatát: a zöld madaras jelölés az Optimum, a piros madaras jelölés a Nívó, és a legújabb arany madaras jelzéssel megkülönböztetett termékek pedig a Prémium minőség jelzését szolgálja. Az egyre bővülő sajáttermék kínálat mellett az Auchan polcain, az akciós újságok kínálta egészséges és környezettudatos vásárlást segítő termékpaletta érhető el.

Az áruházlánc termékei között a normál étrendet követő vásárlók mellett, a különböző étel intoleranciával küzdő vásárlók is megtalálhatják az alapvető élelmiszerek széles választékát, így még a legkülönlegesebb igényű vásárlók is egy helyen, kedvező áron, rendszeresen érhetik el kedvenc termékeiket az áruház polcain.

Az Auchan akciós újság megtekintése mellett célszerű felkeresni az áruház honlapját az Auchan.hu weboldalat. Az Auchan üzletpolitikájával és szellemiségével nemcsak vásárlási ötleteket, takarékoskodási megoldásokat kíván nyújtani, de a vásárlók életminőségének javítását szeretnék különböző ötletekkel és tanácsokkal befolyásolni.

Amennyiben további akciós újságok után szeretne böngészni a Penny akciós újság vagy a LIDL akciós újság éppen aktuális számában is kitűnő akciókról értesülhet.