Penny akciós újság

A heti megjelenésű PENNY akciós újságok változatos akciók keretében gondoskodnak a teli hűtőről.

Az üzletek polcai mellett szórólap formájában is eljut a vásárlók széles rétegéhez, emellett a diszkontáruház-lánc a weboldalán, a Penny.hu oldalon közzé teszi a legfrissebb akciós kínálatát.

A német áruházlánc magyar beszállítók termékei széles választékát nyújtja. Az akciós újságok nyújtotta lehetőségeket figyelve a háziasszonyok az okos megoldások által nemcsak a család alapvető élelmiszereit szerezhetik be napi szinten kedvező áron, de a termékek minősége és az áruválaszték bősége minden igényt kielégítenek.

A hét TOP kínálatából, és az aktuális ünnephez köthető különleges minőségű árucikkekből időben gondoskodhatnak a vásárlók az ünnepi édességekről, és díszítésekről egyaránt.

A szezonális termékek, és a háztartási eszközök mellett az akciókban a saját márkás termékeken kívül az ismert márkák termékei a különféle kategóriákban jelen vannak, az élelmiszerek mellett verhetetlen árakon lehet tisztítóeszközökhöz, a háztartás nélkülözhetetlen alapanyagaihoz hozzájutni.

Az évszakokhoz igazodó cserepes virág választék a szoba dekorálásán túl, az erkélyek és udvarok díszei lehetnek. A pékáru kínálatban a reform péksütemények mellett a hagyományos ízeket kedvelők is hetente kedvező áron vásárolhatnak.

Az akciókat figyelemmel kísérve a friss húskínálatból akár érdemes előre nagyobb mennyiséget a fagyasztóban eltárolni, így a hétköznapokon okos tervezéssel, csekély idő ráfordítással lehet meleg ételt varázsolni az asztalra, amelyhez mindig találni friss könnyű salátának való alapanyagot.

A fogyasztói öntudat támogatásában az akciós újságok a „Hazai termék” emblémával a vásárlók tájékoztatásában jelentős szerepet vállalnak.

Az áruházlánc már hosszú ideje jutalmazza pontokkal hűséges vásárlóit, a gyűjthető kedves plüssfigurák a különféle korosztályba tartozó gyermekek kedvencei. A gyerekek mellett a hűségakció keretében az otthonkülönböző részei, például a fürdőszoba, a hálószoba dobható fel egy új termékkel.

Akadnak még akciós újságok, melyeket szintén érdemes átböngészni: az Auchan akciós újság vagy LIDL akciós újság legfrissebb számában is kitűnő akciókról értesülhet.