LIDL akciós újság

A LIDL hetente megjelenő akciós újságai könnyen elérhetők az üzletben, a lidl.hu weboldalon, illetve szórólapok formájában. A tematikus felépítésű akciós újság a borító oldalán tartalmazza az aktuális hét legkedvezőbb akcióit.

Az 51 oldalas újság első oldalain zöldség-gyümölcsakciókat böngészve az éléskamra változatos, egészséges termékekből tölthető fel. Majd tovább lapozva, a hét aktuális friss péksütemény és különböző húsáruválasztékát találhatjuk meg. Tartalmazza az évszak szobanövény variációit, de segítségével az otthont, a kertet is feldíszíthetjük. Az autó felszerelésekkel az évszakváltozás szükséges kellékei is megtalálhatóak. Kényelmes, magas minőségi textilkínálatából az egész család felruházható. A hobbi témakörben a mindenki megtalálja nemtől és életkortól függően az alkotáshoz szükséges eszközök választékát. A LIDL akciós újságai segítségével időben beszerezhetőek az aktuális évszakra jellemző sporteszközök, és sportruházat. A Lidl minőségi termékei méltó helyet képviselnek az otthonunk minden pontján a pincétől a padlásig.

A Lidl-t 1930-ban Németországban alapították, a Lidl Magyarország diszkontáruház üzletlánc 2004 óta van jelen hazánk piacán. Számos terméke kedvelt a vásárlók körében, kedvező áru és magas minőségű termékei miatt az egyik legnépszerűbb áruházlánc hazánkban. A Lidl Magyarország idén hét termékkategóriában szerzett elismerést az Érték és Minőség Nagydíjon, ahol a díjak mellett a termékek a minőségtanúsító védjegyet vehetett át.

További akciós újságok: az Auchan akciós újság és a Penny akciós újság is a legújabb kedvezményekkel várja a vásárlókat.

Akciós szobanövényvásár
Mikulásvirág