Polikarbonát medencefedés kiváló minőségben

Meghosszabbítaná medenceszezonját? Az Alukov medencefedés erre kitűnő lehetőséget biztosítanak. A legtöbb medence tulajdonosnak az a legfőbb problémája, hogy többnyire csak a nyári szezonban tudja használni medencéjét, holott egy nagyon egyszerű megoldással medenceszezonja akár hónapokkal is meghosszabbodhat.

Az Alukov Hungária segítségével összeállítottunk egy listát, különböző medencefedési típusokról ahol mindenki megtalálhatja a maga számítását, illetve ízlésének és pénztárcájának megfelelő termékek közül választhat.

először is, mire jó pontosan a medencefedés. Egyrészt megvédi medencénket az időjárás szeszélyeitől vagy meghosszabbítja a fürdőszezont.

medencefedés az alukovtól

Az ajánlott medencefedések alatt persze nem valami fóliatakaróval leborított megoldásról beszélünk. Az általunk ajánlott termékek mind magas színvonalú, mind modern vonalvezetésű, tetszetős design termékek.

A legtöbb ilyen modern medencefedési termék polikarbonátból, egy az időjárás viszontagságainak rendkívül ellenálló anyagból készült.

Milyen típusú termékek kaphatóak? Egyszerűen összefoglalva: alacsony, közepes, illetve magas medencefedések. Mindegyiknek megvan a maga előnye a másikhoz képest.

Az alacsony magasságú medencefedések akkor előnyösek, ha nagyon fontos a ház vagy a kert nyújtotta panoráma, látvány megőrzése. Az alacsony típusú medencefedések szinte belesimulnak környezetükbe, nem zavarva a környezetet, kilátást.

alacsony medencefedés

A közepes típusú medencefedések azoknak ajánlottak, akik egyesíteni szeretnék az alacsony és magas típusú medencefedések előnyeit, nagyobb fedett térre van szükségük, de kertjük látványvilága is nagyon fontos.

Magas típusú medencefedések olyan családi házakhoz épült medencékhez ajánlottak, ahol a fedett medence mellett nagyobb számú családi programok vagy baráti összejövetelek is várhatóak. Ebben az esetben nagyobb számú ember is elfér kényelmesen a fedett medence mellett.