2021 tavaszi bokalánc ajánlatok

Egészen jól kezdődik a tavasz az időjárást tekintve, nem hiába kel fel a vágy sok nőben, hogy utánanézzen milyen bokaláncokat kínál neki az év ezen időszaka.

A kagylós bokalánc idén is divat!

Már tavaly is nagy sikert aratott a kagylós bokalánc a hazai piacon is, és ez elmondható a teljes európai fogyasztói társadalomra nézve is.

Nem is csodálkozunk ezen, hiszen jobbnál jobb szetteket dobtak piacra, melyek idén áprilisra már tökéletesedni látszik.
Nem túlzunk vele, ha azt mondjuk, szerintünk ezek a bokaláncok lesznek az év leghúzóbb típusai. Valódi kagylókból készített bokaláncokat bár sok helyen kapni, még is igazán jó minőségű termékhez már azonban kevesebb webshopban találhatunk rá.
Díszítését tekintve gyakran vegyítik ezeket a boka ékszereket különféle ásványokkal, mint például a türkiz, vagy a hematit. Utóbbi hűs érzetet nyújt, anyagát tekintve hideg ásvány, melyet karkötők készítésére is használnak előszeretettel. Kagylógyöngyökkel díszítik és különféle medálokkal készítik ezeket a csodálatos karkötőket. Találhatunk köztük nemesacélból készült minőségi ékszereket is.

A tengeri állatok szerelmeseinek!

Jól tudjuk milyenek a hölgyek, legyen bármilyen korosztály, mindig találni nem is kevés olyan egyént, aki oda van a kis cuki állatka medálokért. Mint például a kis tengeri csillag, mely készül már türkizből is, vagy a teknős, mely cink ötvözetből készítenek, és bevonatának köszönhetően ellenáll a sós víznek is. Utóbbiak megtalálhatóak webshopunkban két részes szettben is, mely azt jelenti, hogy egy gyöngysorral és egy külön kagylós sorral készül a bokalánc. Így nevezhetjük ezt a típusú terméket két részesnek.
Tovább megtalálható bő kínálatunkban még a hullám és ananász motívum, melyek szinte ki-ki csillannak a bokáig érő vízben futás közben a partra. Ugye te is elképzelted magad?

Látogass el a karkotoshop.hu webshopunkba, és szerezd be te is az idei nyárra a legcukibb vagy a legszexibb bokaláncot, mellyel büszkén villoghatsz a strandon! Bankkártyás és utánvétes fizetési lehetőséget is biztosít neked a Simple.