Budapesti romkocsmák: Trapéz

A Trapéz kultikocsma Budapest 09. kerületében az Imre utca 2. alatt található. Helyileg közvetlen a Központi Vásárcsarnok mögött van, és vasárnap kivételével délután 3-tól van nyitva. Hétfőtől keddig rövidebb üzemben, de szerdától szombatig hajnali kettőig várják a szórakozni vágyó vendégsereget.

A Trapéz kellemes környezettel, és barátságos légkörrel szolgál, és nem utolsó hogy meglepően alacsony áron kínálják a nedűt.

Az italkínálat mellett a Trapézt kiváló magyaros ételekkel bíró konyhája miatt is kedvelik. Hétköznapokon napi menükből lehet választani, és az ételek között a vegetáriánus és a csípősebb ételeket kedvelők is tudnak választani.

A Trapézban az élet két emeleten, a pincében és a kerthelyiségben zajlik. A felújított pincerészben zártkörű rendezvényekre, születésnapi partikra van lehetőség, de tánccal és zenével fűszerezett mulatságra is kiváló. A tökéletes hangulatot csocsó, diszkófény, hangerősítés biztosítja. Az emeleten, és a pincében is található óriáskivetítő,amelyen a kedvenc sportesemény is nyomon követhető együtt a haverokkal, egy korsó sör mellett.

Trapéz

Hetente változó 3 ital akcióval is kényeztethetik a vendégek magukat, jó hír, hogy koktélok is belekerültek az akciós kínálat közé.

A Wi-Fi ingyenes szolgáltatás, de a kerékpárral érkezők biztonságban tudhatják a járgányukat.

Aki szeret játszani, annak feltétlen ajánlott a Trapézt megismernie, mert hétfőnként este 8 órától fergeteges műveltségi vetélkedő, úgynevezett Kocsmakvíz játék zajlik. A nyertes csapat tagjainak egy üveg pálinka lehet a jutalma, amelyet a ház ad az 5 fordulót, mintegy 2 és fél órás győzelem elérése után.