Pályázatírás sikerdíjért

Egy új uniós fejlesztési ciklus kezdetén vagyunk, és a szakértők szerint már most látható, hogy a hazai vállalkozások számára hatalmas forrásbőség várható. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján elmondható, hogy érdemes élni a lehetőségekkel, hiszen összesen 4 milliárd forint értékben sikerült 134 pályázónak a népszerű GINOP-ból forrást lehívni.

Nemcsak a vállalkozóknak, de a magánszemélyeknek is érdemes jól informáltnak lenni a lehetőségek tekintetében. Sokan választanak ki egy pályázatíró céget, hiszen a laikusnak nehéz eligazodni nemcsak a folyamatosan változó pályázati rendszerben, de az is probléma, hogy az ügyfelek nehezen tudnak dönteni, hogy pontosan milyen pályázatra lenne szükségük. A helyzet különösen akkor bonyolult, ha több hasonló pályázati felhívás is egyszerre van jelen. Manapság főként igaz, hogy minden háznál elkél egy jó szakember aki, ha bármilyen probléma adódik – biztosak lehetünk abban, hogy korrektül, és rövid határidővel elhárítja. A példához hasonlóan a pályázatírásra és a pályázatíró cégekre is érdemes minél több vállalkozásnak, de magánszemélyeknek is fókuszálni, mivel az új fejlesztési ciklusban ismét hatalmas pénzügyi forrás várható.

Miért hasznos egy jó pályázatíró cég? A pályázó szemszögéből vizsgálva egyrészt azért, mert segítenek előre felkészülni a kiírásra kerülő, várható pályázatokra – amelyek bármelyik héten elindulhatnak. Másrészt azért, mert sok esetben a pályázatírás sikerdíjért történik. Ez azért előnyös, mivel díjmentes – a pályázatírás felmerülő költségeit a pályázatíró viseli, valamint kockázatmentességet is jelent a pályázónak, hiszen csak akkor fizet, ha a támogatást elnyerte és megkapta.