Munkahelyi öltözködési divat, avagy a vállalati imázs megteremtése

Ha szembejön valaki az utcán, alighanem a megjelenése, igényessége és öltözködési stílusa határozza meg, mi lesz az első gondolatunk róla – ha nem is mindig tudatosan. Nagyjából ez a helyzet az üzleti világban is. Rengeteg szó esik a vállalati imázsról, de nemcsak a termékek vagy szolgáltatások minősége, innovációja, hanem a külső megjelenés, a dizájn is rengeteget nyom a latba. Éppen ezért olyan fontos, hogy ha az emberek meglátják a vállalati munkaruhát, pozitív benyomást keltsen számukra.

A márka filozófiájának visszatükröződése a munkaruhán keresztül

Sikeres taktikának bizonyul, ha egy jól ismert márka az arcképére formázza dolgozói öltözködését is. Gondoljunk például az Apple-re. Jól tudjuk, hogy az egyszerre minimalista, mégis elegáns vállalat miben hisz – ez a stílus, az egyszerűség és harmónia pedig az egységes munkaruhákon is nagyon jól látszik, ha betérünk valamelyik üzletükbe.

Stílusos, divatos és kényelmes

A legjobb az, ha nemcsak jól néz ki a munkaruha, hanem kényelmes és ergonóm is. A Virgin Atlantic légitársaság pontosan ezt az egyensúlyt teremti meg dolgozói számára. A tervező, Vivienne Westwood által kreált divatos viselet nemcsak a luxust tükrözi, hanem kényelmes és praktikus viseletet is jelent egyben.

Fenntarthatóság és környezettudatosság

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, a 21. században mekkora figyelmet kell fordítani a fenntartható és környezettudatos megoldásokra. A vállalatok felelőssége különösen nagy e téren. A Startbucks munkaruhái például megfelelnek a kor kihívásainak, és a dolgozókat is egy “zöldebb”, tudatosabb életmódra nevelik alapfilozófiájuk által.

Egyedi munkaruházat készítése és rendelése

A piacon egyedülállóan stílusos, a dolgozók számára kényelmes és ergonóm, fenntartható ruházatot szeretnél? A MunkaruhaDivat webshop széles kínálatában nemcsak megtalálod napjaink legdivatosabb darabjait, hanem akár egyedi, logózott munkaruházatot is készíttethetsz magatoknak. Nincs más dolgod, mint kiválasztani az adott ruházatot, elküldeni a mintát, egyeztetni az elképzeléseket, és már kapod is vissza az emblémázott ruházatot!