Goldcrest Views

A Goldcrest Views Dubaiban a Jumeirah Lake Towersben, Al Tanyah Fifth-ben található. A magasépítésű lakóépület tömb, egy önálló tóparti fejlesztés, amelyet mesterséges tavak vesznek körül. A látványos épületeteket gondosan megtervezett zöldövezet határolja, amelyet lépcsőzetes kialakítású vízesések tesznek látványossá. Az ingatlan közelében olyan rangos fejlesztések, mint a Palm Jumeirah, a Dubai kikötő, a Dubai Media City és a Dubai Internet találhatóak. A Goldcrest Views 2-től a forgalmas Sheikh Zayed út, és a Dubai metróállomás könnyen megközelíthető. A 39 emelet magas épület 439 lakóegységből áll.

A projekt fejlesztője a dubai székhelyű ETA Star Group ingatlanfejlesztő társaság.

A több száz luxus apartman exkluzív kialakítású, és a legmodernebb csúcstechnológiával tervezett kényelmi eszközökkel van kialakítva. A homlokzatát a vízszintes kialakítású erkélyeken kívül egyéb elemek is díszítik. Az épület kontrasztos színei, és textúrái harmonikus kompozíciót jelenítenek meg, és Jumeirah Lake Towers ikonikus építményének számít.

Az ingatlan közelében, vízparti környezetben kávézók és éttermek találhatóak, és a sétányok árnyékolt járdáin a tó mentén lehet élvezni a szökőkutak látványát. A gyermek játszóterek és napközis szolgáltatások miatt az ingatlan tökéletes otthont biztosít a kisgyermekes családok részére. Ugyanakkor az épület létesítményei, mint az edzőterem, a szauna, az úszómedencék mind lehetőséget biztosítanak a sportos egészséges életvitelre. Az otthonokhoz korszerű, biztonsági rendszerek tartozna,k és nagysebességű felvonók közlekednek.

Goldcrest Views 2

A környéken bevásárlási lehetőség, mosoda, kávézók és éttermek találhatóak, melyek a lakók napi szükségletét kielégítheti, de a nagyobb üzletközpontok, mint a Dubai Marina Mall, és a Dubai Pear Mall autóval könnyedén megközelíthető.

Dubai Nemzetközi Repülőtere 41 kilométer távolságra van, és 30-40 perc alatt érhető el.